Lyckad Premiär i Norrköping(Strömmen)19/2-2011


Idag var det dax för fiske igen.. Premiär i strömmen (norrköping) väntat ganska länge på detta.. Klockan ringde strax efter 04:00 och det var dax att gå upp ur sängen. Fixade lite mackor och bryggde kaffe till dagens fiske. Sen var det dax att klä på sig och gå ner i källaren. Jag mötte upp Matte i källaren och vi fixade till lite inför dagen. Vi packade in allt i bilen och hämtade upp Ante. Väl framme till 6 hugget så mötte vi upp Haag, Janne (Den som fiskar mest) och Bobby.

Det var en riktig kall morgon och trög start. Jag fick första fisken som vägde strax över 3kg. Lite senare fick Janne en havsöring på ca 3,5kg, Vi hade än så länge fått 2 fina mat fiskar.. Lite senare när solen kom fram blev det riktigt skönt och bobby hade fixat en brassa så man slapp frysa om fingrarna.. Jag lyckades fånga min 2:a fisk men den var ganska liten och inte lovlig. Så den fick simma tillbaka..

Även Ante, Matte fick känna lite sprattel och Bobby efter en lång väntan.. Även dem 3 ganska små så dem fick också simma tillbaka. Haag blev tyvärr utan fisk idag..Tycker det var en lyckad dag, mycket skoj med alla tokiga grabbar och all jäger.. Fick även en brax som var rätt krokad och dem som stod bredvid oss fick lite större fisk + en fin gös.. Tack alla för roligt sällskap.






Det var även någon som lyckades fånga en gräsand iår igen..Men det fixade Janne för han har ju vanan inne.. ;) Fågeln klarade sig fint efter lite ömhet av Janne.. Flög iväg till sina kompisar i strömmen..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0