Vårfiske 3 Dagar 20-22 aprilDag1
Nu har vi varit iväg och det har varit en kanon helg. Tror att alla har haft lika roligt och trevligt som jag.
Vi åkte ner i fredags morse och började med att göra iordning i stugan innan vi skulle ut och fiska. Vädret på fredagen var ju inte på topp. Det var kallt, hård vind, snö och lite regn...Usch. Men vi hade ju kommit hit för att fiska så det var bara att klä på sig och ge sig ut. Fisket var ganska segt men blev 10gäddor i våran båt iaf. Vi gav upp lite tidigare denna dag för ladda krafter tills på lördagen. Senare på eftermiddan när vi hade kommit in så anslöts sig sista gänget till våran stuga. Vi var totalt 5 stugor. På fredags kvällen delades det ut mätplankor för tävlingen som vi skulle ha på lördagen. Vi skulle bli 10 båtar som skulle kämpa mot varandra.


Dag2 (Tävling)
Vi gick upp skapligt för att göra iordning för dagen. Dem flesta hade parkerat båten i hamnen så det var lätt att ge sig av på morgonen. Vi började ca kl 08:30 och körde fram till kl 18. Fisket var varierande för alla båtar i dag och i våran båt hade vi nästan 80 landade gäddor. I några andra båtar hade dem haft skit dåligt fiske med Noll resultat och endast 1 gädda för 2båtar.. Men dem flesta hade fått bra med fisk men nästan bara smått. På kvällen hade vi pris utdelning för dagen. I oskars båt lyckades dem även få en fin havsöring också.
1:a Robban och Lindebring ( 235cm)
2:a Ante och Bobby (225cm)
3:e Jag och Haag (219cm)
Totalt för alla båtar på lördagen blev det över 200 gäddor och längsta på 98 cm(7,75kg)
Robban fick även pris för längsta fisk och Oskars båt fick ett tröst pris.
Dag3 (halvdag)
Söndagen gick vi upp tidigt för att fixa iordning stugan och sen ge oss ut på sjön. I våran stuga var det endast 2 båtar som skulle ut för att fiska. Vi lyckades lura 19 gäddor i våran båt idag. Vi fiskade fram till lunch för att sen bege oss hemmåt. Det har varit en kanon helg med bra fiske
Under 2.5 dag Fångade Jag och Haag 106 gäddor i våran båt.( Jag 43, Haag 63)
Mycket smått men skoj som fan.

Tack till alla som varit med. Stort Tack till Marcus på skeppa och Putte på Rejmes som bidragit med lite priser.

Såklart C&R på all fångad fisk..

Kommentarer
Postat av: Michel

Tack för en jätte trevlig fiskehelg..

2012-04-23 @ 05:21:08
Postat av: Robban

Jätteskoj ser fram emot nästa gång.

2012-04-28 @ 14:55:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0