Isfiske 2012-02-11



Var det dax för lite pimpelfiske igen. Hämtade upp Ante vid kl 9 och sen begav vi oss mot sjön. Ante fick lite Borrar i början men för mig var det segt. Efter en stund började det blåsa rätt bra och det blev rätt kallt.. Rickard kom ut en sväng med sin son och Även Bobby med flickvän. När alla var samlade så bytte vi plats där det inte blåste så mycket.. Fisket var fortfarande segt och vi bestämde oss för att göra en längre flyttning.. Det följde inte Rickard och lilla Filip med på eftersom Filip började frysa..


När vi kom fram till det nya stället så blev det lite fisk.. Det blev 3 riktigt fina matfiskar som vi sparade eftersom Bobby skulle grilla dem i skogen till oss. Bobby fixade iordning Brassa och det blev riktigt skönt och lite senare blev det färsk fisk.. Smakade riktigt bra.


Vi fiskade oss hemmåt och hittade ett kanon ställe där vi blev kvar länge.. Där släppte fisket för mig och jag fick bra med fisk.. Riktigt skoj när dem är lite större och inte bara smått.. Det var kanon eftersom det inte blåste något på sista platsen och blev riktigt skönt.. Det blev en heldag på isen idag och det har varit lika roligt som vanligt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0