Skärgårdsfiske 25-27 april


Nu har vi varit iväg och fiskat gädda i 3 dagar. Det har varit en kanon helg med bra fiske, god mat och öl. När både väder och fiske är på topp så är det svårt att klaga.  Benny hultgren fick gästa min båt iår och vi blev 4 båtar totalt i vår stuga.
1:a dagen lyckades vi få 41 gäddor upp i våran båt och för dem andra var det blandad pott i båtarna. Vår största denna dag fick Benny på 6,6kg och mätte 95cm. En annan båt i vårat sällskap fick en på 8+2:a dagen så var det dax för våran tävling med vandringspriset. Vi lyckades landa 39 gäddor i vår båt och dem 3 längsta för oss räckte bara till 3:e plats. Under tävlingsdagen var vi 5 båtar totalt.

3:e dagen körde vi bara fram till lunch och det var väl inget höjdar fiske då. Man blir rätt sliten i kroppen att dänga gäddbeten i ett 2 dagar under många timmar.

Fint och kunna sitta på en fridfull ö och ta en öl i solen:)
Tack alla som medverkat och till er som skänkt priser
Inget stor men det blev många och alla gäddor hade riktigt bra kondition.


Så här gick det för en annan båt:(


Gösfiske 2014-04-21

Riktigt sugen på att testa nya givarfästet. Så jag var tvungen att ta ett test pass trots att jag har hört att det varit trögt på sjön. Kom ut precis innan lunch och körde ett par timmar. Justerade givar fästet och började leta ekon. Hittade några fina men var svårt att få fast dem i bild.Ny vinsch

Har inhandlat en ny säkerhets vincsh till trailern nu och lite nya sidorullarTrolling 2014-04-05

Besök från Stockholm idag och det blev ett litet trollingpass. Vi tog ett kort pass på eftermiddagen. Blev ett par gäddor iaf och jag tror Peter tyckte det var skoj.
Hoppas du tyckte om fisket Peter trots att det kan bli lite kaos i båten:)
Trolling 2014-04-01

Blev ett kort pass innan jobbet. Var ute själv och provade lite men även denna dag trögt fiske. Endast 1 gädda upp och ett tapp.
Året har verkligen börjat trögt men förhoppningvis kommer det igång snartTrolling 2014-03-30

Trollingpass idag och riktigt trögt fiske. Jag och Marcus skulle prova fisket nu på vår kanten i denna sjö. Vi har endast fiskat på denna sjö intensivt på hösten. Fungerar säkert bra på våren med om man tajmar rätt dag. Endast 1 gädda upp och en abborre


RSS 2.0