Tvätt

Äntligen dags att tvätta av båten lite skapligt. Var länge sedan och det behövs verkligen. Nu blir det nog en polering under vintern också. Har även planer på att byta ekolod och plotter till nästa säsong. Vi får se vad som händer till vårdagarna. Lowrance kommer ju nämligen med Gen3 produkter nu:)Gäddfiske 2014-12-23

Idag hade Jag och Rickard bestämt att vi skulle köra lite gädda. Känns lite lustigt att sticka iväg med båten dagen före julafton för att fiska gädda. Nu är ju vintern som den är och det är bara att hålla i så länge det går. Vi var väldigt taggade för fisket idag och provade platser som leverat bra med gädda förut.
Första platserna så hade vi ens inte något följe och vi så ingen fisk heller. 
Tiden rinner iväg och till slut får Rickard 2 snabba fiskar. Efter en stund får han en till och jag börjar ge upp hoppet för mig att få något idag.
Skit kallt i vattnet och jag tänker att detta är kört. Men sista platserna som vi fiskar på så klipper det på 2st gäddor direkt för mig.
Var en väldigt trög dag men det blev mycket frisk luft iaf.Trolling 2014-12-16

Hade tänkt att jag skulle börja fiska tidigare idag men tog lite sovmorgon istället. Det var riktigt kallt ute så jag väntade med fisket till efter lunch.
Det blev ett litet pass innan jobbet iaf och det är alltid skönt att komma ut med båten. Kallt i vattnet idag och väldigt trögt fiske. Blev endast 1 gädda upp och 1 tapp innan det var dax att åka hemmåt.
Trolling 2014-12-09

Blev ett litet pass idag och Matte följde med. Matte drog 2st ganska snabbt medans jag hade något tapp. Blev lite fisk under den korta tiden iaf. Innan vi åkte hem tappade jag ett par till som inte ville sitta. Vi fick iaf 4 var under passet och det är väl ganska jämnt fördelat. En skön tid på sjön iaf.
 
 

Vinterdäck

December månad och dax för vinterdäck till kärran. Har passat på att måla upp fälgarna till vinterhjulen så dem blev lite finare:)
Vintern kanske blir mild så det blir lite mer fiske. Det kanske blir ett pass nu på söndag och det beror på vädret.Trolling 2014-11-29

Satt på fredags kvällen och kom på att jag ville fiska på lördagen. Tog lite sovmorgon på lördagen och sen bestämde jag mig för ett trolling pass. Det blev ett ganska kort pass men lite fisk iaf. Började segt med 2 hugg men efter en stund så hittade jag bra platser.
Blev 5 fisk upp i båten och 5 tapp 

Gäddfiske 2014-11-16

Dax för lite gäddfiske i skärgården idag. Jag hade bestämt med Rickard sedan en tid tillbaka och vi båda var taggade till 1000...
Vi skulle prova en plats som fungerat bra för mig förut men som också kan vara väldigt trögt på fisk.
Vädret var ganska bra men vinden var väldigt hård på vissa platser.
Fisket började trögt men fisken fanns iaf för det var ganska mycket följen.
Det provades många platser och mycket beten i hinken under dagen.
Rickard lyckades lura 2 gäddor under dagen och jag fick upp en till slut. 
Det var en rolig dag trots allt.RSS 2.0