Premiärtur för i år 2011-03-13

Idag var det dax att sjö sätta båten för lite fiske..Första båt passet för iår. Var på platesen dagen innan för att kolla läget lite och så blev det lite salt på iläggningsplatsen. Marcus och Forsa skulle med idag för att prova fisket lite.. Men som vanligt blev det lite för tidigt att ge sig ut än.. Det kan ju ofta bli så när man är för sugen att fiska och när det varit en lång vinter..Fiskarna ville tyvärr inte visa sig idag och det var bara 0.9 till 1.1 grader i vattnet idag. Vi var bara ute en kort stund idag för att prova lite.. Båten gick bra iaf.. ;)
Vi bestämde oss för att åka hem rätt tidigt. Blev lite mat hos mig och lite rullservice åt marcus
Får vänta lite innan fisket kommer igång..
Mon Våren 2011 4-dagars bokad!!

Nu är äntligen vår fiske passet bokat.. Var väldigt många vänner som tackade nej denna gång men det kan man ju inte rå för alla gånger.. Det kan ju inte passa alla tyvärr.. Men vi blev ett bra gäng iaf. Totalt 3 båtar med 2 pers i varje båt.. Vi kommer säkert att fiska rätt mycket i närheten och utforska lite vatten men kommer även att ta båt vägen till Gryt och rönö någon dag för fiske. Vi har stuga för 10-12 pers så är det någon mer som vill följa med och fiska med egen båt så hör av er.. Vi kommer att åka på Torsdag morgon den 21 april och fiska till Söndag den 24.
Hoppas vädret och fisket blir bra denna helg v16.

Haag var i väg på båtmässan och köpte med en ankarrulle till min båt..


Ny rulle igen!!
Igår kväll var det årsmöte Skärblacka sportfiskeklubb i folketshus och det var rätt mycket folk och roligt prat.. Benny hade fixat fina priser så jag och Matte krigade om lotterna och vem tog hem rullen..
ABC-Bron

Var ute idag och tog en promenad med Emelie och kollade till ABC-bron.. Nu har dem börjat med renovering och det kommer att ta en stund innan fisket kommer igång.. Renovering kommer att ta ca 20 veckor. Hoppas det blir ett bra fiske på sensommaren och hösten istället.


RSS 2.0