Premiär strömmen 2013-02-16

Idag var det dax för premiär i Norrköping. Denna dag har jag faktiskt längtat till eftersom det ofta är bra fiske o chans till stor fisk. Klockan ringde tidigt idag och vi var på plats 05:45. Sedan gjorde jag i ordning prylarna till fisket på platsen där jag skulle stå. Kl 06 gick start skottet och alla började fiska. Fisket var riktigt trögt idag och det var inte bara för mig det gick trögt. Dem flesta idag hade dåligt fiske och det kan ju bero på vattnet. Vattnet var riktigt grumligt och strömt idag. Det brukar ju vara rätt klart men vet inte om det är hela sanningen. Vädret fanns det ju inget att klaga på iaf. Till slut lyckades jag få en liten havsöring men den höll inte måttet och fick simma tillbaka snabbt. Det har varit en rolig dag iaf. Hoppas på bättre fiske nästa gång.


Ismete 2013-01-27

Idag var det dax att köra lite ismete. Marcus kom och hämtade mig lite senare än vi hade bestämt pga att han var lite trött. Vi skulle köra på en sjö som vi kör rätt mycket gädda på annars men lite nya platser. Kanon väder och inte för kallt men fisket var ingen höjdare. Under tiden vi väntade på hugg körde vi lite abborre. Det blev tyvärr inget på spöna idag men lyckades få någon borre iaf.
 
 
Fullpackad pulka..
 
Har även varit ute med Matte på ett pimpel pass men även där riktigt trögt. Snart är det även dax för premiär i Norrköping för lax fisket och det längtar jag efter.Hur många följer med vårat gäng denna lördag? Och lite senare är det redan bestämt för gäddfisket i skärgården i april månad.
 

RSS 2.0