Gösfiske 2013-05-25

Idag var det dax för lite vertikalfiske. Marcus kom hem till mig på eftermiddan och vi gjorde i ordning båten. Det var ganska svår fiskat idag pga vinden. Vi sökte fisken och hade lite kontakter. Mot slutet hittade vi en bra plats där dem stod mer samlat. 3 upp i båten i slutet iaf och rätt många tapp. 4kg 3kg och en mindre på 2kg


Dax för gösfiske 2013-05-18

Jag och Benny skulle ut och prova lite gös. Många som jag pratat med nu har haft trögt fiske senaste. Det kan ju vara att vintern låg kvar länge och det ostadiga vädret som varit nu en tid. Många parametrar spelar viktig roll.
Vi åkte ut ganska skapligt på kvällen för att kast jigga lite. Hade några små kontakter men det ända som kom upp var 2 gäddor för mig. Vi var redan hemma vi kl 10 igen och får vänta en stund till på det magiska gös fisket. ;)


Skärgårds fiske 3 dagars(2-5maj)

 
Nu har vi varit iväg på lite fiske igen. Det blev lite senare än planerat pga av isläget som varit. Vi kom ner torsdagen den 2 maj och har fiskat intensivt i 3 dagar. Kan lova att det känns i kroppen så här efteråt. Det blev en stuga för oss och 2 båtar. Båt1 jag & Rickard och båt2 Haag & Janne.

Dag1: strålande solsken och fisket började trögt för båda båtarna. Totalt 26 gäddor fördelat på 10 till båt1 & 16 till båt2.

Dag2: riktigt bra väder igen men lite mer vind.
Båt1 27 gäddor medans båt2 landar 98 gäddor för dagen. Haag & Janne hittade verkligen fisken idag.

Dag3: Idag ändrade vi lite taktik och lyckades få 48 gäddor i båt1. Båt2 lyckades få 41 gäddor i båten denna dag. Vi har haft skit kul dem här dagarna och efter så här många timmar så känns det verkligen i kroppen. Totalt på 2 båtar under 3 dagar så lyckades vi vi få 240 gäddor. Snitt vikten har varit rätt skapligt trots liten fisk. Alla har tagit fisk över 4kg iaf och det är synd att vi inte har lyckas fått nått större. Vi brukar alltid få nåt större men det har varit skoj ända. Bra väder, bra fiske och bra mat. Synd och klaga då..
Tack all för en trevlig fiske tur. Har varit riktigt roligt

RSS 2.0