Trolling 2013-09-29Idag var det dax för lite trolling på gädda. Var riktigt sugen på detta fiske och det var länge sen sist. Skulle fiska med Marcus idag och han hämtade mig strax innan kl 06. Båten var laddad och klar så vi tog fart mot sjön. Fisket började bra med en fisk på 5 kg och sen kom fisket igång bra. Mycket hugg perioder med mycket fisk. Blev 20 gäddor upp i båten och ett par tapp. Fisken vi fick idag var det väldigt bra fart i. Den större fisken lyste med sin frånvaro idag men det var riktigt roligt iaf. Vatten tempen låg på 11 grader och kanon väder idag. Vi har även fått ihop lite film material idagFiske 2013-09-19

Lite besök från Falkenberg idag. Dem kom med husbilen och det blev god mat.  Dem ville även fiska ikväll så vi traila på båten för att åka mot sjön. Det blev bara fiske någon timme innan mörkret kom. Fisket var trögt och det blev endast en abborre.  Vi hade säkert varit ute längre men vinden och mörkret satte stopp för fisket;)

Gös fiske

Var ute än sväng på morgonen innan men tjej skulle börja jobba. Var riktigt svårt fiske idag. Hittade några fina ekon men fick dem inte alls till hugg. Dem visade lite intressen men inte mer. Fick 2 mindre gösar. 

Gösfiske 2013-09-15

Söndag och det var dax igen. Skulle endast köra en kortare stund idag. Hittade ett fint eko nästan direkt. Kallas hugg och jag tänkte stor gös. Men efter en kort stund så började rusningarna. Gädda så klart och vågen stannade på 6,5. Fin liten bonus fisk. Efter det blev det endast några mindre gösar. 


Gösfiske 2013-09-14

Idag var vi 2 båtar som skulle ut. Vi träffades vid rampen vid 06:30. Jag skulle köra själv och Matte skulle ha med sig Benny i båten. Dimmigt idag på morgonen men gösen var i hugget. Jag lyckades få 12-14 st men inget direkt stort. Matte och Benny fick också ett gäng runt 20st. Jag hade ett par riktigt fina ekon men inget som ville hugga. Visade endast bara lite intresse. Vi slutade innan lunch idag.

Gösfiske 2013-09-08

Fiske på schemat igen och idag åkte vi ut tidigt. Fiskade med Matte idag.
Vi kom ut innan kl 06:30 och dimman låg tätt över sjön. Hittade bra med stim fisk idag och väldigt mycket gös. Tyvärr lyckades vi inte få någon skaplig men snitt vikten tyckte jag var bra över lag. Blev ett antal och det var riktigt kul.


Gösfiske 2013-09-05

Blev ett litet kvälls pass idag. Fisket var även denna dag väldigt trögt. 1 gös för mig och en liten gädda.


Gösfiske 2013-09-01

Jag och Marcus skulle ut idag. Det var det värsta fiske vädret på länge. Regn, regn och väldigt mycket vind gjorde att fisket blev svårt. Hittade inte alls mycket fisk att köra på och det var riktigt trögt. Blev inget för oss denna kväll.


Gösfiske 2013-08-31

Blev ett förmiddags pass denna dag. Kom ut till kl 09 och hittade fisk nästan direkt. Blev 7 gös under någon timme men inget direkt stort. Åkte hemåt vid lunch igen.


RSS 2.0