Sportfiskemässa Kista 2014-03-23Nu var det dax för årets sportfiskemässa.
Matte kom och hämta upp oss och sen tog det fart mot stockholm. Jag, Matte, kenneth och lilla Jocke var redo för dagens mässa. Var uppe till öppning runt kl10.
Blev en heldag med lite fynd:)
Alltid skoj att handla lite och träffa lite kändisar. 
Nu längtar jag till nästa fiske pass.


Trolling 2013-03-16

Lite fiske på schemat och det var dax för ett trollingpass. Jag och Källgren åkte ut en sväng för att testa gäddan. Blev ett eftermiddag pass och det var ganska mycket vind i mellanåt. Annars var vädret väldigt bra. Hade varit fullmåne senaste dygnet och det är väl inte det mest optimala för gäddfiske:)
Blev endast 2 gäddor för Källgren och en fin bonus abborre för mig. Första abborren jag får på trolling faktiskt och den tog på en McCelly 14cm.
Abborren vägde 1350 gramUppgradering givarfäste

Nu har jag fått hem mitt givarfäste från z-bait. Mycket välgjort och fint fäste. Fästet som jag har idag rör sig lite och får ej optimal bild pga detta.
Kommer att skifta fäste i dagarna.
Ska även göra ett fäste för action kameran så man kan filma liteMonterat på båten nu;)

Nytt spö

Har inhandlat ett nytt spö för det pelagiska fisket. Är ett 2 delat veritas spö 40gram från Abu Garcia. Spöt är nytt för iår och ska bli skoj och prova ett lite styvare spö. Har även köpt ny lina strike wire 0,13. Blir najsÖppet vatten(Trolling 2014-03-01)

1 mars och äntligen lite fiske på shemat idag. Känns som det var länge sedan man åkte båt. Idag skulle jag fiska med Matte och vi skulle blöta hans båt i det kalla vattnet. Vatten tempen var 1.7 grader och gäddorna var stela idag. Matte fick 2 små gäddor idag och det var allt. Nya tag nästa gång;)

Premiär Norrköping 2014-02-15Idag var det dax för årets premiär i Norrköping. Källgren skulle följa med iår så han hämtade upp mig tidigt. Vi var inne på plats strax innan kl06. Vi hade bestämt med Haag och janne som vanligt på vår heliga plats:) fisket var väldigt trögt kan ja lova. Janne fick en liten havsöring och det var allt från oss. Jag hade endast 2 hugg för dagen och efter en sådan dag så blir det segt.
Det var några längre ner som fick några fina på 6,5kg och 4,3kg
Trots att inte fisket var på topp för alla så var det skoj ändå. 

RSS 2.0