Provfiske SSFK 2013-03-29

Idag var det dax att blöta flugspöna. Jag och Matte skulle provfiske lite för premiären imorgon. Kolla vart fisken befinner sig och vad dem vill ha för flugor. Vi har precis släppt i 70st regnbågar så imorgon borde det smälla. Vi fick ett par st under tiden vi var där så imorgon blir det nog skoj. Jag är nere och öppnar klubblokalen strax för kl 7. Hörs imorgon.


Pimpelfiske 2013-03-24

Nu var det länge sen man var iväg och fiskade. Idag skulle vi pimpla lite abborre. Marcus kom och hämtade mig på morgonen för att sen bege oss mot sjön. Väldigt fin dag men trög start. Isen var väldigt tjock och det blev inte så många hål för dagen. Isen var ca 50 cm och mer på vissa ställen. Efter en stund kom abborren fram och det blev några till slut. Vi hade en kanon dag iaf


Båtmässan 2013-03-06

Födelsedag och ledig mitt i veckan. Riktigt skönt och idag blir det båtmässa. Vi åkte mot mässan vi kl 10 och innan vi gick inåt blev det lunch. Riktigt skoj att kolla runt lite men jag tycker mässan var sämre iår. Men jag hittade lite nya prylar till båten som ska beställas iaf. Blev några öl under dagen och vi avslutade med god mat innan vi åkte hemåt.


RSS 2.0