Gäddfiske 2013-11-24

Idag var det dax för ett pass i skärgården. Matte kom och hämtade mig vid 7 hugget och vi lastade båten för avfärd. Riktigt kallt idag och det var lite fruset om händerna. Fisket började trögt och den senaste tiden har tempen i vattnet sjunkit fort. Vi letade lite varmare vatten och till slut högg gäddan. Det blev 26 lite mindre gäddor totalt för dagen. Blev en rolig dag till slut iaf.

Lite båt service.

Start batteriet har strulat lite så nu har jag köpt ett nytt. Installerat och klart i båten nu. Blev ett lite mer kraft fullt batteri. Även vintersulorna till båttrailern ska på nu.


Gösfiske 2013-11-17

Var ute en kort sväng i söndags med grymt dåligt resultat. Fisken jag hittade visade inget intresse för jiggarna. Hade en enda kontakt som inte ville vara med.  Så kan va ibland.

Trolling Vättern 2013-11-10Idag var det dax för en trollingtur med Källgren. Det blev att gå upp tidigt för att bege oss. Väl framme gjorde vi iordning allt och det var många båtar som traila i för att prova lyckan idag. Efter en stund på sjön fick vi gå tillbaka till hamnen pga av vind och spya;) helvete vad det kan blåsa ibland. Efter en timme hade vinden lagt sig och vi gick ut igen. Alla spön i och väntan på lax hugg. Det blev en lång dag med endast en liten röding och ett tapp. Dem man pratade med vid upptagningen hade haft trögt fiske idag så vi var inte ensamna.. Bättre väder och lycka nästa gång.Gäddfiske 2013-11-02Idag blev det en tur till skärgården. Källgren skulle följa med så han hämtade upp mig vid 07:00 och sen drog vi iväg med båten efter. Väl framme gjorde vi iordning allt för dagens fiske och åkte utåt. Väder gubbarna hade även fel denna dag då det inte blåste något. När jag spinnfiskar efter gädda vill jag gärna ha lite vind eftersom vattnet här ute är så klart och det gör att fisken blir riktigt skygg. Vi lyckades ändå landa 25 st mindre gäddor idag och det var mycket skoj. Jag plockade 18st av dem:) Trodde faktiskt vi skulle lura några större idag men det gick inte. Nytt sjökort nu till HDS maskinen och det fungerar väldigt bra nu.

RSS 2.0