Gösfiske 2014-08-18

Blev ett litet kvällspass med Haag. Blåste rätt mycket och åska i luften. Blev lite små gösar under kvällen och vi gav upp rätt tidigt.


Nya hjullager till TrailernSnart dax att besiktiga för första gången. Förra året fick jag byta lager på båda sidorna och nu är det dax igen. Har fått hem ett annat fabrikat nu och nya packboxar. Se om det kan hålla lite längre nu iaf med SKF lager
Blir att byta i veckan så jag kan besiktiga senast den sista denna månad:)
Gösfiske 2014-08-16

Blev ett förmiddagspass på gösen. 
Marcus och Rickard följde med idag. Gösen var inte riktigt i stöten men det blev några st iaf. Hade ett riktigt kalas hugg som ja tappade efter en kort stund. Blev ganska blött då årets regn väder gick över sjön.

Gösfiske 2014-08-08Fiske på schemat och ikväll skulle vi bara lägga tid på kast fisket. Källgren och Matte följde med i båten.
När vi kom utt så började det hugga nästan direkt. Mycket kontaker men inget som ville sitta. Lite senare ankrade vi lite grundare men fisket blev trögt.
Trodde fisket skulle vara bättre än det var ikväll. Till slut lurade jag upp en stadigare bit på 82cm och en vikt på 5160g
Fick även 2 mindre gösar under kvällen och Matte lurade upp lite fisk också

Gösfiske 2014-08-01

Kom ut på sjön till 19 hugget och började med lite vertikalt. Blev ett par st innan jag skulle in och hämta upp Rickard. 
Under kvällen ankrade vi upp för kast fisket.  Jag fick 11gös och någon gädda
Rickard fick några gös också

RSS 2.0