Pimpel fiske (DRÖMFISKE) 2011-02-05

Nu var det dax o skriva lite igen efter dagens tur.. Vi tvekade lite först om vi skulle vara med på tävlingen på Roxen först men valde glan i stället. Och det gjorde vi nog rätt i för vi hade dröm fiske i dag. Idag blev 4 personer som åkte ut. Jag, Matte, Ante och Bobby. Vi åkte strax efter kl 09:00 och när vi väl började fiska så var det ganska trögt fiske. Efter en stund hade alla fått fisk och det kom perioder då det blev mer. Det kom rätt mycket regn under dagen så vi blev lite fuktiga och kalla men det löste Bobby med en brassa i skogen.. Det var kanon skönt att värma sig lite och ta en kopp kaffe.. Efter det var vi laddade igen och tog ett nytt ställe. Då blev det verkligen dröm fiske efter en stund. Blev massor av abborrar i dem hållen vi satt i.. Kan lova att vi hade skoj Det blev ca 100-120 Abborrar idag och det är det bästa jag varit med om iaf. Det sista stället vi var på så var det riktigt fina bitar.




Kommentarer
Postat av: Lunda

Fan va gött det går på Glan nu!

2011-02-05 @ 19:50:42
Postat av: Martin

Tog min första tur på Glan i helgen och fick min första pimpelabborre. Riktigt kul. Har inte fiskat abborre på is förr. Byter ni plats ofta när ni letar abborre eller står ni kvar och tjatar upp dem? Fiskar ni på samma plats som ni drar abborre på sommaren eller andra regler på vintern?



Tack för en bra blogg!



Hälsningar

Martin

2011-02-14 @ 10:57:11
Postat av: jonas

hejsan! byter plats ganska ofta. men har man en bra plats som man vet att det finns fisk så är det egentligen bara att vänta på huggperioder..och leta runt den heta platsen. ibland ganska spröt på fisk och ibland större stim.

2011-02-15 @ 13:51:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0