Båt bygget

Nu i helgen blir det ganska lugnt på fiske fronten då jag ska vara hemma och ta det lugnt. Jag kommer säkert att fortsätta lite grann med båten. I fredags hämtade jag fästplattan som ska sättas dit där fram för elmotorn. Det kommer bli kanon och tack för svetsjobbet John. Blev riktigt nöjd med det. Sen ska jag byta lite skärmar i båten och koppla om lite. Hoppas på ett vertikal pass nu i veckan då det är min sista semester vecka. Kommer lägga upp bilder när båten är helt klar.



Kommentarer
Postat av: Lasse Pihl

Hej!

Jag har en HR 465 som jag tänkte utrusta med en frontmonterad elmotor. Jag har inte hittat några fästen som går att svetsa i. Har du gjort dina själv eller kan du tipsa om var man kan få tag i dom. Vore tacksam om du hörde av dig.

2012-04-21 @ 08:58:18
Postat av: Kenneth Gustavsson

Hej!

Fantastisk lösning för fäste av frontmonterad motor!
Jag har en hr440sc själv och går i elmotortankar jag med och spanade runt efter lite "icke förstörande" infästningslösningar!

Du råkar inte ha en ritning på Din lösning som Du vill dela med Dig? Min båt är på vinterförvaring och är inte nåbar just nu...

Tack på förhand!

Mvh: Kenneth

2013-12-30 @ 15:51:58
Postat av: Jonas

Tyvärr har jag ingen ritning på detta bygge, har byggt det på plats och nu är det några år sen. / Med vänlig hälsning, jonas

2013-12-31 @ 17:23:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0