Fiske 2011-07-16

Jag och Emelie bestämde att vi skulle åka ut och fiska lite idag.. Vi åkte ut runt kl. 18 för att fiska lite Abborre. Fisket var ganska trögt när vi kom ut. Vädret var ganska skönt med endast lite krusning på vattnet. Det blev lite små gäddor och några Abborrar till slut iaf. Efter en stund kommer Forsa ut med sin tjej och syster ut i sin båt för att fiska lite. Vi bestämde att vi skulle åka utåt för att se om vi kunde lyckas lura någon gös ikväll..
Det blev någon mer Abborre där ute och sen får jag ett kalas hugg på jiggen och visas vara en stadig gädda. Det tog en stund att drilla fisken som gjorde flera rusningar.. roligt som fan.
Emelie ska försöka landa fisken med lipgrioen men det gick inte så bra.. Fisken kom upp men lipgripen försvann ner i djupet.. Det gör inget för vågen i den hade ändå gått sönder pga av att det har kommit in vatten i den förut.
Gäddan visar sig väga 5,6kg och var i fin kondition. Efter en stund får vi en varsin Gös innan vi åker hemmåt.. Det var en trevlig tur och vi fick 3 olika sorter var ikväll.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0