Kustfisketävling SSFK

Idag var det dax att gå upp tidigt igen. Men denna gång utan sin egen bil och båt. Det var dax för kustfisketävling i våran fiskeklubb och från land.. Lite udda för en annan som älskar att fiska från båt. Skulle bli skoj och se hur detta skulle gå. Det var samling vid idrottsparken vid 06.45 och bussen åkte vid kl.07. Vi var totalt 19 pers som skulle delta i fisket idag. Vi mötte upp båt taxin i Arkösund som vi hade bestält. Båten skulle ta oss utåt på en ö som vi skulle fiska ifrån. Båtresan tog nästan 30-40 min.
Under båt turen så delades det ut Lipgrips till alla så man kunde väga sina fiskar idag. Idag var det den totala vikten på alla fiskar som räknades och C&R. Det var rätt skönt att sitta inne i en varm båt. Men det var kalas väder idag. Lagom med vind och muligt väder. Det var också rätt så skönt ute.
Väl framme på ön så och det var dax för tävling. Tävlingen Började vid 09:10 och sluttid 13:00. Jag och Benny hade bestämt att vi skulle fiska nära varann idag. Vi tog löpet mot norra delen av ön. Genom vassen och till en ny ö.. Och sen genom vassen igen till en annan ö.. Väl framme genom höga berg och skit hal mossa så började vi fiska.. Vi fick fisk nästan direkt och tappade lite mer.
Jag gick vidare för att reka. Hittade en vik som var skit het.. Hade massor av följen men det var grunt som fan.."Tänkte för mig själv att jag var tvungen att komma lite längre ut i viken"
Gick genom skogen igen och kom till ett klockrent ställe.. Mötte upp Benny där och vi hade kalas fiske. Vi hade så jävla mycket kontaker i denna vik och det var nästan varje kast i mellanåt. Men vi tappade jävligt mycket fisk.
Vi hade skit skoj idag. Tror vi hade 3 dubbelhugg i denna vik. Var riktig svårt att landa fisken i mellanåt då det var så jävla halt på bergen och stenarna.
.
Nu var det dax att dra sig tillbaka i den svåra terängen. Alla möttes upp där vi startade och alla redovisade sina resultat. Jag hade fått 12 gäddor idag med totalvikt på 16,08kg.En 6:e plats för mig idag.

Vinnarna i bild för dagens tävling
Thomas 1:a ca 29kg (22fisk)
Lunda 2:a ca 28 kg (24fisk)
Benny3:e ca 22kg (20 Fisk)
Det togs totalt 170.8 kg idag på alla deltagarna på ca 4 tim. Tycker det är bra med tanke på att man fiskat från land och svår teräng. Tyvärr bara smått idag och största fisken för dagen låg på ca 3,7kg. Togs även en flundra idag och en borre som var över kg..
Var en trevlig dag och vi avslutade med korv grillning på ön innan båten skulle hämta oss vid 14:30.
Hoppas alla har haft en trevlig och skön fiske dag.



Kommentarer
Postat av: Anonym

På vilken plats kom Roschaaaaana?

2011-11-07 @ 17:37:47
Postat av: Anonym

Roschaaaannna kom på plats 6..

2011-11-07 @ 22:07:24
Postat av: Anonym

Roschaaaannna du är så duuuuuktig!

2011-11-08 @ 23:43:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0