skärgårds fiske 2011-09-09


Äntligen fredag och ledig från jobbet. Nu skulle det bli dax för lite fiske. Matte o jag hade bestämt att vi skulle åka till fyrudden idag för att ge ett nytt försök på gädda. Sist vi var ute var det lite för varmt i vattnet. Vi åkte vid 7-tiden och var nere vid strax kl 9 efter alla ärenden. När vi väl var framme så fixade vi iordning allt och traila i. Det kommer bli en kanon dag och vrål skönt idag.! klart väder med strålande solsken.. "Kan det bli skönare på skön då.." Medans Matte parkerade bilen så försökte jag lura någon abborre och fick en till slut. Matte provade åxo men hade inte turen med sig.



Nu skulle vi bege oss utåt för att fiska lite gädda. Vatten tempen låg på strax 14,5 till 15 grader och var bra mycket lägre än sist. Hur skulle detta gå idag..
Jag fick en gädda på andra stoppet och det såg lovande ut men dagens fiske var ganska segt.. Det tog väldigt lång tid mellan huggen och det gjorde att fisket blev segt. Efter vi hade käkat lunch så tog Matte ett försprång och låg före med ett par fiskar men det släppte mot slutet. Vi fick totalt 10 gäddor idag och fördelat på 5 vardera. Det blev även något tapp och såg lite mer fisk. Det har varit en kanon dag och roligt som fan.

Det var även skoj idag och prova nya jerkspöt. Daiwa spö med lite lägre kast vikt.
Megaforce Red Jerk spö 6,3' 50-120g 2-delat
Och grymt skoj att drilla fisk på..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0